Ondernemersverenigingen

In Hardinxveld-Giessendam en in de regio Drechtsteden zijn verschillende ondernemersverenigingen en organisaties actief.

Hardinxveld-Giessendam

Ondernemend Hardinxveld-Giessendam

Vereniging met rond de 100 leden en komt op voor ondernemersbelangen. Organiseren elk jaar bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten waarop sprekers van binnen en buiten Ondernemend Hardinxveld kennis delen.

Bedrijfskern

Een groep van Hardinxveldse ondernemers die zich betrokken voelt bij de Hardinxveldse samenleving.

Stichting Beveiliging Bedrijven Hardinxveld-Giessendam

Deze stichting zorgt ervoor dat bedrijven zich in een veilige omgeving bevinden door de omgeving veilig te maken en te houden.

Drechtsteden

Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD)

CJBD is een netwerkplatform in de regio Drechtsteden (Sliedrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Hardinxveld-Giessendam) waar startende en doorgroeiende ondernemingen en iedereen die met deze doelgroep te maken heeft, aan kan deelnemen. Maandelijks organiseert CJBD evenementen voor leden en geïnteresseerden.

Werkgevers Drechtsteden

Ondernemersvereniging met rond de 230 leden waarvan het merendeel grotere ondernemingen. Behartigt de belangen van werkgevers in de regio Drechtsteden. Verder organiseert Werkgevers Drechtsteden maandelijks informele en zakelijke informatieve bijeenkomsten waar u kennis opdoet en contacten legt met collega-ondernemers.