Proclaimer

De gemeente Hardinxveld-Giessendam streeft naar actuele en correcte informatie op de site, maar desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is.

De gemeente Hardinxveld-Giessendam is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. De gemeente Hardinxveld-Giessendam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. De gemeente Hardinxveld-Giessendam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt.

Uitleg over pdf-bestanden

Folders en formulieren op deze website zijn opgeslagen als pdf-bestand.

Pdf staat voor Portable Document Format. Met ‘portable’ wordt bedoeld dat u het op iedere computer kan openen. Voor elk besturingssysteem bestaat wel een programma om pdf's te bekijken. Het grote voordeel van een pdf is dat de lay-out (opmaak) behouden blijft, op welke computer u dit ook bekijkt. Dit in tegenstelling tot andere programma’s.

U kunt een pdf-bestand openen met het programma Acrobat Reader dat u gratis kunt downloaden op de website van Adobe.