Maatschappelijke agenda

Wat is de MAG?

De MAG is de afkorting van de Maatschappelijke Agenda. Hierin staan maatschappelijke vraagstukken en trends die op dit moment in Hardinxveld-Giessendam het meeste leven. Denk aan gezond leven, mantelzorg, sport en bewegen etc. We dagen inwoners, verenigingen, vrijwilligers- én professionele organisaties uit om vooral deze vraagstukken aan te pakken. Door samen te werken aan deze maatschappelijke vraagstukken, kunnen we de samenleving van Hardinxveld-Giessendam de komende jaren nog sterker maken.

De volledige inhoud van de MAG.

Wilt u een aanvraag indienen voor de MAG?

Heeft u een goed idee voor een activiteit of initiatief dat aansluit bij de doelen van de MAG? Dan kunt u met ingang van maart 2018 terecht bij StuwKR8. Deze organisatie verzorgt in opdracht van de gemeente de uitvoering van de MAG. StuwKR8 helpt u bij het uitwerken van uw project, het vinden van samenwerkingspartners. Ook zijn zij de partij waar u een financiële bijdrage kan aanvragen.

Naar de website van StuwKR8.

Tip: schrijf u in voor de nieuwsbrief van StuwKR8, zodat u op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen en belangrijke data!

Resultaten ervaringsonderzoek Maatschappelijke Agenda (MAG)

Deze factsheet beschrijft de resultaten van het ervaringsonderzoek naar de Maatschappelijke Agenda (MAG) van de gemeente Hardinxveld-Giessendam. In de MAG staan de maatschappelijke vraagstukken en doelen van de gemeente Hardinxveld-Giessendam.

Resultaten ervaringsonderzoek naar de Maatschappelijke Agenda (pdf, 991 kB)