Duurzaam nieuws

 • Vragenlijst 'Energie in uw woning'

  De gemeente Hardinxveld-Giessendam laat een onderzoek uitvoeren onder huurders, woningeigenaren en VvE's. Dit onderzoek is uitbesteed aan onderzoekscentrum Drechtsteden. Het gaat over energie in de woning.

  In de online vragenlijst kunnen inwoners aangeven wat zij belangrijk vinden met betrekking tot onder meer duurzaam wonen, energiebesparing en informatievoorziening.

 • #duurzaamhardinxveldgiessendam editie november

  Iedere laatste woensdag van de maand verschijnt er een duurzame pagina in Het Kompas. In de editie van november leest u meer over een online enquête die de gemeente uitzet onder huurders en woningeigenaren. En u kunt een leuk testje doen over uw CO2 voetafdruk.

 • 1e Energiekrant op de mat

  pdf, 5MB

  Woensdag 18 oktober is een special vol met tips en informatie over de overstap naar duurzame energie bij inwoners op de mat gevallen: de Energiekrant. Het is een mooi bewaarexemplaar met onder andere tips voor kleine aanpassingen aan uw huis. In de editie Hardinxveld-Giessendam roept de 28-jarige Sander Wups leeftijdsgenoten op om met de gemeente mee te denken en praten over de weg naar aardgasvrij. De Energiekrant is gemaakt door de zeven gemeenten en partners in de Drechtsteden.